La mijlocul lui septembrie, blogul meu şi cu mine împlinim 1 an! Vă mulţumim pentru atenţia acordată până acum şi promitem să venim cu lucruri noi, articole interesante, conţinut video propriu, vloguri și multe altele. Aflați cum a fost și ce urmează mai departe din Anul 1!

Mulţumesc partenerilor mei de până acum – Rodhouse, North Fork Composites, EDGE Rods şi Canon – care m-au ajutat să realizez capturi spectaculoase, exotice sau pur și simplu mari și să surprind pescuitul la răpitor din perspectiva mea: game fishing A to Z.

Cum a fost Anul 1: am prins pentru prima dată în România știuci la swimbaituri DEPS Slideswimmer 250, am declanșat atacuri la swimbaituri soft și la năluci topwater (broaște și swishere), am explorat împreună Întinsurile Nubiene ale Mării Roșii, am făcut skipping cu BFS şi pitching, am continuat să discutăm despre BFS (Bait Finsse Style, pe care l-am promovat la noi de acum 6 – 7 ani), am văzut cum evoluează în apă Jackall Magallon sau DEPS Slideswimmer 250, am făcut review-uri lansetelor construite pe blankuri de la North Fork Composites, The Dark Side și The Lightsaber, am descoperit lansetele EDGE specializate în pescuitul cu swimbaituri (Superversatila SB805-1 HM și The Heavy Beauty SB807-1 IM) și am petrecut 6 zile în Sudan alături de lansetele EDGE Gamma Beta, cele mai performante lansete de muscă pe care am avut șansa să le folosesc până acum.

Anul 1 în câteva cifre: am scris și publicat pe site 49 de articole (o parte din ele în engleză), am editat 46 de montaje video pentru majoritatea articolelor și le-am încărcat pe canalul propriu de YouTube – lucruri pe care le-am făcut în afara jobului, în timpul liber, serile, nopțile și în weekenduri. Sper că măcar o parte din cele publicate v-au ajutat să deveniți pescari mai buni și mai eficienți. Voi avea grjă ca următoarele serii de articole să vă ofere mereu ceva nou, de la informații la sfaturi desprinse din experiențele personale: BFS Wars (teste comparative între mulinetele de bait finesse ale momentului), noi videocasturi Swim Like a Fish (urmărim evoluția nălucilor în apă și să aflăm cum să obținem prezentări optime de fiecare dată), De ce lansăm așa – articole și vloguri ca să învățăm să lansăm corect cu echipamentul de casting, plus multe altele.

Fir întins tuturor,
Andrei Zabet
g a m e   f i s h i n g   A  t o   Z